Calamars a la romana

Avui us presento un d’aquells sopars ràpids, en un dit i fet! La clau, … en la qualitat del peix i l’arrebossat… com que jo faig trampa i compro calamars congelats amb això no us puc ajudar, però us presento la meva fòrmula per a que surti un arrebossat ben cruixent!

Ingredients:

  • Calamars tallats a rodanxes (formant anelles)
  • Farina
  • Cervesa
  • Sal i colorant alimentari

Procediment:

El procediment és ben senzill, només cal formar una pasta barrejant la farina amb la cervesa. La quantitat dependrà de la quantitat de calamars, i la proporció dels dos ingredients ha de ser tal que la pasta quedi ben espessa. S’ha de barrejar fins que no quedin grumolls, sinó que quedi ben suau i homogènia.

Quan haguem aconseguit la textura desitjada li haurem d’afegir sal al gust i colorant per donar-li color. 

20160208_221536_hdr.jpg

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s