Fideus a la cassola

Aquesta recepta és una altra de les tradicionals. Cadascú suposo que li dóna el seu toc personal. Però realment és exquisita!

Ingredients:

Per a dues persones:

  • 100g fideus gruixuts
  • 1 cullerot de sofregit aquesta vegada fet amb 1 ceba, 1 pebrot verd i tomàquet fregit
  • Aigua
  • Costelles de porc tallades a daus (trossos de dots dits d’ample aproximadament) per fer a la cassola
  • Sal i julivert

Ingredients:

  1. Fregir les costelles de porc en una paella fins que quedin ben daurades.
  2. Afegir el sofregit a la paella aquesta vegada havent fregit la ceba i el pebrot verd ben picats i quan estiguin cuits (tous i canviïn de color, es pot provar per comprovar-ho), afegir el tomàquet fregit.
  3. Integrar bé durant 5 minuts les costelles amb el sofregit.
  4. Afegir 1 litre d’aigua a la paella i deixar bullir la carn durant més de mitja hora. El temps és la clau per a que les costelles quedin ben tendres. Ho podeu allargar més i afegir més aigua si cal. La clau és que la carn se separi fàcilment de l’ós.
  5. Afegir els fideus, la sal i el julivert ben picat i deixar bullir uns 12 minuts més o segons indiquin les instruccions de l’envàs. 

20160208_144108_hdr.jpg

Advertisements

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s