Aquesta recepta és una altra de les tradicionals. Cadascú suposo que li dóna el seu toc personal. Però realment és exquisita!
Ingredients:
Per a dues persones:
- 100g fideus gruixuts
- 1 cullerot de sofregit aquesta vegada fet amb 1 ceba, 1 pebrot verd i tomàquet fregit
- Aigua
- Costelles de porc tallades a daus (trossos de dots dits d’ample aproximadament) per fer a la cassola
- Sal i julivert
Ingredients:
- Fregir les costelles de porc en una paella fins que quedin ben daurades.
- Afegir el sofregit a la paella aquesta vegada havent fregit la ceba i el pebrot verd ben picats i quan estiguin cuits (tous i canviïn de color, es pot provar per comprovar-ho), afegir el tomàquet fregit.
- Integrar bé durant 5 minuts les costelles amb el sofregit.
- Afegir 1 litre d’aigua a la paella i deixar bullir la carn durant més de mitja hora. El temps és la clau per a que les costelles quedin ben tendres. Ho podeu allargar més i afegir més aigua si cal. La clau és que la carn se separi fàcilment de l’ós.
- Afegir els fideus, la sal i el julivert ben picat i deixar bullir uns 12 minuts més o segons indiquin les instruccions de l’envàs.
Només cal una paraula: deliciós!
M'agradaM'agrada