Mongeta tendra amb ou dur, pernil salat i sofregit


Us presento un plat de verdura ben condimentat per a que sigui més divertit menjar-se’l. Ideal per portar de tupper a la feina o per sopar. Es pot menjar calent o fred. Espero que us agradi.

20160306_205117_hdr.jpgIngredients:

Per a dues persones:

  • 400g de mongetes
  • 2 patates petites*
  • 1 cullerot de Sofregit
  • Ous dur
  • 2 lonxes pernil salat

*Tot depèn dels vostres gustos clar, si us agrada amb més mongeta o no… jo a vegades, fins i tot, li poso només una patata.

Procediment:

  1. Bullir els ous i deixar-los reposar.
  2. Bullir la mongeta tendra juntament amb la patata.20160306_204936_hdr.jpg
  3. En una paella afegir un cullerot de sofregit que ja hem fet prèviament amb ceba i tomàquet (i si volem amb pebrot).
  4. Afegir el pernil salat fins que canviï de color.20160306_204920_hdr.jpg
  5. Afegir a la paella la mongeta tendra i la patata bullida.
  6. Afegir en últim moment i per sobre els ous durs tallats a quarts.

La combinació és boníssima! Creieu-me!

TrucAquesta combinació la vaig conèixer a casa d’una amiga que viu a Suïssa, però sempre que baixa a Barcelona ens convida a menjar uns plats exquisits. La seva versió era una amanida d’estiu en la qual no hi havia el sofregit. Si es posa la mongeta tendra (sense patata), amb un pernil més bo i sense coure, l’ou dur i un rajolí d’oli d’oliva verge i vinagre de mòdena, és un sopar lleuger i fresquíssim!

BON PROFIT!

Advertisement

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s