Us presento un plat de verdura ben condimentat per a que sigui més divertit menjar-se’l. Ideal per portar de tupper a la feina o per sopar. Es pot menjar calent o fred. Espero que us agradi.
Ingredients:
Per a dues persones:
*Tot depèn dels vostres gustos clar, si us agrada amb més mongeta o no… jo a vegades, fins i tot, li poso només una patata.
Procediment:
- Bullir els ous i deixar-los reposar.
- Bullir la mongeta tendra juntament amb la patata.
- En una paella afegir un cullerot de sofregit que ja hem fet prèviament amb ceba i tomàquet (i si volem amb pebrot).
- Afegir el pernil salat fins que canviï de color.
- Afegir a la paella la mongeta tendra i la patata bullida.
- Afegir en últim moment i per sobre els ous durs tallats a quarts.
La combinació és boníssima! Creieu-me!
Aquesta combinació la vaig conèixer a casa d’una amiga que viu a Suïssa, però sempre que baixa a Barcelona ens convida a menjar uns plats exquisits. La seva versió era una amanida d’estiu en la qual no hi havia el sofregit. Si es posa la mongeta tendra (sense patata), amb un pernil més bo i sense coure, l’ou dur i un rajolí d’oli d’oliva verge i vinagre de mòdena, és un sopar lleuger i fresquíssim!
BON PROFIT!
Una forma divertida de menjar una cosa tan insulsa, al meu parer, com la mongeta tendra.
M'agradaM'agrada