S’ha acabat el temps d’abstinència i ja podem menjar carn! Us presento la meva versió de pollastre a la manresana, que com a incongruència no duu olives perquè a la meva parella no li agraden, però evidentment, la recepta original en duu.
De diumenge, de tupper, entre setmana, és un recepta comodí, saborossíssima, que evidentment cal cuinar amb el seu temps, però que no suposa una dedicació angoixant. El resultat val la pena i sempre es pot cuinar el doble i congelar per una altra vegada.
Ingredients:
- Pollastre tallat a octaus (o demaneu tallat a trossets per a fer a la cassola)
- Cintes de bacó
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1 got de Brou de pollastre (o aigua)
- 1 got de sofregit cassolà o tomàquet fregit
- 1 got de cervesa
- Julivert
- Olives
Procediment:
- Fregir el pollastre en una paella fins que quedi ben rostit i retirar-lo
- En el mateix oli i amb un got d’aigua o de brou de pollastre afegir la pastanaga tallada per la meitat transversalment i a daus i la ceba tallada a daus. Es couran una mica amb l’aigua i després es fregiran, afegir una mica d’oli si s’escau, sal i pebre.
- Quan es comencin a fregir i les verdures estiguis toves, afegir el bacó i deixar que canviï de color.
- Afegir un got de cervesa i deixar evaporar, si cal, pujar el foc.
- Afegir el sofregit, deixar que s’incorporin tots els ingredients.
- Finalment, afegir la carn, el julivert i les olives.
BON PROFIT!!!
Gràcies per fer el sacrifici de no posar-hi olives!
M'agradaM'agrada