Montaditos de patata, sobrassada i ous de guatlla


Us presento una tapeta ben saborosa! També calórica, però per una micona de res, segur que no fa mal!

Ingredients:

  • Patata
  • Sobrassada
  • Ous de guatlla

Procediment:

  1. Tallar una patata a rodanxes de 1 cm de gruix i posar-les al forn. Millor posar-les en una safata, perquè no s’embruti el forn.
  2. Quan estiguin cuites, que es puguin travessar amb un ganivet, treure-les del forn i cobrir-les amb sobrassada i posar-hi l’ou.
  3. La sobrassada i l’ou estaran cuits en menys d’un minut.

Truc

Per evitar que l’ou caigui, cal fer un niu amb la sobrassada, de tal manera que l’ou quedi retingut en el seu interior.

 

I aquest n’és el resultat!

Espero que us agradi, molt bon profit!!!!

Advertisement

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s