Montaditos de patata, sobrassada i ous de guatlla


Us presento una tapeta ben saborosa! També calórica, però per una micona de res, segur que no fa mal!

Ingredients:

  • Patata
  • Sobrassada
  • Ous de guatlla

Procediment:

  1. Tallar una patata a rodanxes de 1 cm de gruix i posar-les al forn. Millor posar-les en una safata, perquè no s’embruti el forn.
  2. Quan estiguin cuites, que es puguin travessar amb un ganivet, treure-les del forn i cobrir-les amb sobrassada i posar-hi l’ou.
  3. La sobrassada i l’ou estaran cuits en menys d’un minut.

Truc

Per evitar que l’ou caigui, cal fer un niu amb la sobrassada, de tal manera que l’ou quedi retingut en el seu interior.

 

I aquest n’és el resultat!

Espero que us agradi, molt bon profit!!!!

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s