Si, he de confessar que no sé fer patates fregides, o em queden toves i poc cruixents per fora, o se m’enganxen o se’m cremen… no ho acabo d’aconseguir. D’aquesta manera he hagut de documentar-me i modificar la recepta de les patates fregides tradicionals, us deixo doncs, amb la meva recepta de patates fregides (però fetes al forn!)
Es tracta d’unes patates molt condimentades, que queden cruixents gràcies al forn. Es tracta de preparar en un bol una barreja a ull de l’arrebossat, cadascú se la pot fer pròpia, i després envadornar-les bé s’enfornen fins que siguin daurades i, per tant, cruixents.
Ingredients
- Patates tallades a grills
- Oli
- Farina
- Sal
- Herbes vàries al gust de cadascú: a mi m’agrada posar-hi; all picat, molt de julivert sec, molt de pebre vermell dolç, comí, pebre, i segons com em vingui herbes provençals (tipus, romaní, farigola i orenga).
Prodeciment
- Cal barrejar l’oli i la farina fins que quedi una massa cremosa, per tant, hi ha d’haver més farina que oli
- Afegir la sal i les herbes al gust
- Arrebossar les patates i col·locar-les en una placa de forn una al costat de l’altre
- Enfornar 15 minuts a 190ºC o fins que siguin daurades
- S’han de prendre només treure-les del forn
BON PROFIT!
Delicioses! I una molt bona alternativa a les patates fregides de tota la vida.
M'agradaM'agrada