Durant dos anys vaig treballar en un menjador en el qual vaig aprendre moltíssim! De la vida, la gent i, també a cuinar. Receptes aparentment senzilles però molt i molt bones! I a més, comptàvem amb una cuinera excepcional i al menjador sempre estàvem preparades per menjar tot el que ens fes. Aquesta és una adaptació d’una de les receptes que vaig aprendre allà (i dic adaptació perquè no recordo ben bé com era), però és un plat senzill i diferent. És un plat que existeix realment? Els xilens en mengen? Ho dubto… Però està boníssim!

Ingredients (per a dues persones)
Un cullerot d’arròs
Bacó
Pernil salat
Xoriç
1/2 ceba
Una mica de tomàquet fregit
Sal i pebre al gust
Nota: també es pot fer un sofregit natural, però jo tenia pressa i també queda prou resultón
Procediment
1. En una paella, fregir la ceba fins que comenci a estar transparent
2. Afegir el bacó i el xoriç fins que el bacó estigui daurat i el xoriç hagi tenyit el plat
3. A últim moment afegir el pernil salat i quan canviï de color, el tomàquet
4. A banda, bullir l’arròs i afegir-lo a la paella per barrejar-lo amb la salsa
Jo me’l vaig prendre amb formatge ratllat per sobre!!! Mmmm estava boníssim!!!

Veig que això del formatge ratllat t’ho vas guardar per tu mateixa, perquè jo no el vaig veure per enlloc! Igualment, boníssim!
M'agradaM'agrada
jajajaja si, va ser una improvització d’última hora… ;P
M'agradaM'agrada