Arròs a la xilena

Durant dos anys vaig treballar en un menjador en el qual vaig aprendre moltíssim! De la vida, la gent i, també a cuinar. Receptes aparentment senzilles però molt i molt bones! I a més, comptàvem amb una cuinera excepcional i al menjador sempre estàvem preparades per menjar tot el que ens fes.  Aquesta és una adaptació d’una de les receptes que vaig aprendre allà (i dic adaptació perquè no recordo ben bé com era), però és un plat senzill i diferent. És un plat que existeix realment? Els xilens en mengen? Ho dubto… Però està boníssim!

Arròs a la xilena
Arròs a la xilena

Ingredients (per a dues persones)

Un cullerot d’arròs
Bacó
Pernil salat
Xoriç
1/2 ceba
Una mica de tomàquet fregit
Sal i pebre al gust

Nota: també es pot fer un sofregit natural, però jo tenia pressa i també queda prou resultón

Procediment

1. En una paella, fregir la ceba fins que comenci a estar transparent
2. Afegir el bacó i el xoriç fins que el bacó estigui daurat i el xoriç hagi tenyit el plat
3. A últim moment afegir el pernil salat i quan canviï de color, el tomàquet

muntatge xilena

4. A banda, bullir l’arròs i afegir-lo a la paella per barrejar-lo amb la salsa

Jo me’l vaig prendre amb formatge ratllat per sobre!!! Mmmm estava boníssim!!!

image
Arròs a la xilena
Anuncis

Hi ha 2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s