Pastís de mousse de nata i xocolata

IMG_6154Es tracta d’un pastís amb una base de pa de pessic de xocolata, una segona capa de 500mL de nata muntada i una última capa de trufa.

PA DE PESSIC DE XOCOLATA:

Ingredients:

  • 100g de farina
  • 100g de sucre
  • 3 ous
  • un polsim de llevat
  • 50g de cacau en pols

Procediment:

  1. Separar les clares dels rovells i muntar les clares en un bol.
  2. Muntar els rovells amb el sucre.
  3. Barrejar els rovells amb la farina i el cacau.
  4. Incorporar les clares muntades amb moviments envolvents, per evitar que baixin el menys possible.
  5. Enfornar amb un motlle recobert de mantega i farina, o oli, per a que no s’enganxi, a 180ºC durant 20-30 minuts.

TRUFA:

Ingredients:

  • 250mL de nata per muntar
  • 225 de xocolata fondant negra

Procediments:

  1. Fer bullir la nata, just quan arrenqui el bull, retirar.
  2. Desfer la xocolata amb la nata.
  3. Deixar reposar, fins i tot, tota la nit a la nevera.
  4. Muntar la nata com normalment.

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s