Es tracta d’un pastís amb una base de pa de pessic de xocolata, una segona capa de 500mL de nata muntada i una última capa de trufa.
PA DE PESSIC DE XOCOLATA:
Ingredients:
- 100g de farina
- 100g de sucre
- 3 ous
- un polsim de llevat
- 50g de cacau en pols
Procediment:
- Separar les clares dels rovells i muntar les clares en un bol.
- Muntar els rovells amb el sucre.
- Barrejar els rovells amb la farina i el cacau.
- Incorporar les clares muntades amb moviments envolvents, per evitar que baixin el menys possible.
- Enfornar amb un motlle recobert de mantega i farina, o oli, per a que no s’enganxi, a 180ºC durant 20-30 minuts.
TRUFA:
Ingredients:
- 250mL de nata per muntar
- 225 de xocolata fondant negra
Procediments:
- Fer bullir la nata, just quan arrenqui el bull, retirar.
- Desfer la xocolata amb la nata.
- Deixar reposar, fins i tot, tota la nit a la nevera.
- Muntar la nata com normalment.