Rap amb salsa de pebrot

Em sembla que és la primera recepta de peix del blog, i comencem per una de molt fàcil.

IMG_6270.JPG

A mi el rap m’agrada a la planxa, així que  l’acompanyo amb una salsa. En aquest cas, una salsa de pebrot vermell escalivat. D’aquí uns mesos, penjaré una recepta d’escalivada, però de moment, fem-ho fàcil i ràpid, ideal per menjar sa, però per no passar-se hores a la cuina:

Ingredients:

  • Rap
  • 200mL de crema de llet (o nata líquida per cuinar)
  • Pebrot escalivat
  • Sal i pebre

Procediment:

  1. Per una banda fer a la planxa el rap.
  2. Per altra banda, barrejar la crema de llet en una paella amb el pebrot escalivat ben triturat amb la batedora. Afegir sal i pebre al gust.
  3. Incorporar el rap a la paella amb la sala.

La salsa està per sucar-hi pa, és senzillíssima, però com podeu veure, jo omplo el plat, perquè hi mengem molt de pa.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s