Em sembla que és la primera recepta de peix del blog, i comencem per una de molt fàcil.
A mi el rap m’agrada a la planxa, així que l’acompanyo amb una salsa. En aquest cas, una salsa de pebrot vermell escalivat. D’aquí uns mesos, penjaré una recepta d’escalivada, però de moment, fem-ho fàcil i ràpid, ideal per menjar sa, però per no passar-se hores a la cuina:
Ingredients:
- Rap
- 200mL de crema de llet (o nata líquida per cuinar)
- Pebrot escalivat
- Sal i pebre
Procediment:
- Per una banda fer a la planxa el rap.
- Per altra banda, barrejar la crema de llet en una paella amb el pebrot escalivat ben triturat amb la batedora. Afegir sal i pebre al gust.
- Incorporar el rap a la paella amb la sala.
La salsa està per sucar-hi pa, és senzillíssima, però com podeu veure, jo omplo el plat, perquè hi mengem molt de pa.